Kenenkäs poikia?

Ota yhteyttä

Heipähei!

 

   Olen kolmekymmentäseitsemän vuotta nuori kuvaaja Valkeakoskelta. Olen kuvannut kaikenmoisia tapahtumia jo vuodesta 2009. Aikoinaan yksi kaverini vilautti minulle kameraansa kesken kesäisen puistokrokettipelin. Vuosi taisi olla 2008. Mailat tippuivat siihen paikkaan; tutustuminen valokuvauksen syövereihin oli alkanut. Ilta menikin ihmetellessä että "ai nää on tälläsiä laitteita" ja että "mitäs näillä muka pystyy tekeen enempi kun mun silloisella nokian puhelimella?" Sitäpaitsi "Onhan mulla tässäkin kamera ja vielä näppärästi kännykässä kiinni". Vastaus: KAIKKEA!  

 

   Suhteellisen kovan kiinnostuksen (kaikkeen elektroniikkaan) siivittämänä meni noin viikko, kun olin ostanut ensimmäisen Canon- järkkärini. Ja kasan valokuvausta käsitteleviä opuksia. Ja tietysti pari lisäobjektiivia. Ja salama pitää olla. Ja laukku tottakai. Ja toinen salama. Ja tietokone editointiin. Ja muistikortteja. Ja photoshopit ja lightroomit on kanssa hyvä olla...Homma oli selvä, minusta tulee valokuvaajaukkeli! Nyt vuosia myöhemmin olen todella tyytyväinen, että tuli lähdettyä puistoon viettämään peli-iltaa.

Tällähetkellä olen oman valokuvausfirman pyörittämisen lisäksi palkkatöissä täysin toisella alalla.

  

   Olen itseoppinut kuvaaja. Luen päivittäin kuvausta käsitteleviä juttuja ja kurkin opetusmateriaaleja ja vinkkejä laajalti eri medioista. Ja kuvaan. Paljon.

Hää- ja lapsikuvausten ohella olen nyt syventymässä studiokuvauksen saloihin. Haluan toimia mahdollisimman laaja-alaisesti valokuvauksen parissa. Into on kova.

 

   Vapaa-ajallani ihmettelemme pikkuista poikaa yhdessä avopuolisoni kanssa, joka muutti elämämme 2015 elokuussa. Harrastan potkunyrkkeilyä, defendoa, frisbeegolffia ja teatteria. 

Teatteria olen tehnyt näyttelijänä ja impron ohjaajana vuodesta 2006 lähtien pääasiassa Valkeakosken Kaupunginteatterilla.

                      ...Ai niin..myllykylän poikia...

Puh: 040 7045 679

Email: olli.myyra@gmail.com

Studio

Lempääläntie 18 37600 Valkeakoski

Onnistui. Kiitos yhteydenotostanne!