Yrityskuvaukset

Yrityskuvaus sinulle ja yrityksellesi!

Yrityskuvauksen ansiosta asiakkaasi saavat hyvän käsityksen sinusta, toimialastanne sekä arvomaailmastanne ja toimintatavoistanne.

IMG_0802-Edit.jpg
IMG_7901.JPG.jpg
IMG_7770.JPG.jpg

Yritysvideoiden ja laadukkaiden valokuvien käyttö markkinoinnissa on nykyään todella tärkeää. Laadukkaasti toteutetun valo-, ja videokuvamateriaalin kautta yrityksenne erottuu joukosta edukseen. Nykyisessä SoMe maailmassa markkinointi on visuaalista, tunteita herättävää ja nopeaa - tyylikkäillä ja kattavilla markkinointimateriaaleilla se on onneksi helppoa ja mukavaa.

Yrityksesi markkinointi ja mainoskuvat sekä videot kertovat tehokkaasti yrityksesi tarinaa, arvomaailmaa, palveluita ja toimintaa. Niin Sosiaalisessa mediassa kuin nettivisuillanne, esitteissä sekä esimerkiksi toimialanne messuilla ja tilaisuuksissa.
 

Tutustu valmiisiin paketteihin, tai pyydä tarjous Teille räätälöidystä 

kuvauskokonaisuudesta.

      Markkinointikuvaus

 

  • Lyhyt video - tietoisku yrityksen toiminnasta / osa-alueesta mitä halutaan painottaa. Sopii erityisesti uuden tuotteen/palvelun lanseeraukseen ja promootioon. Myös muuhun markkinointiin.

      Brändikuvaus

 

  • Koko yrityksen valo- ja videokuvaus. Sisältää henkilöstökuvauksen brändiin sopivasti, markkinointivideo kokonaisuudesta tai useampi kampanja yrityksen eri osa-alueista. Lisäksi imago-, fiilistely ja yritysvalokuvia yrityksen markkinointiin.

 

      Some-mainosvideo

 

  • Yksi tai useampi n.1-2min mainosvideo yrityksestä ja/tai henkilökunnasta, tarpeidenne mukaan. Tehostamaan SoMe-mainontaa tai esim. messuille ja esittelyihin tukemaan markkinointia. Sopii erityisesti yksityisyrittäjille ja pienille yrityksille, jotka haluavat panostaa Some yms kohdistettuun markkinointiin.

 

      Esittelyvideo

 

  • Noin 5-10 min. pitkä, syväluotaava esittelyvideo yrityksestä. Henkilöstöön ja yrityksen toimintaan tutustumista, työn/toiminnan esittely, asiakkaiden ja/tai yhteistyökumppaneiden kokemuksia suosituksineen, paljon faktoja yrityksestä.

 

      Kuvapankki

 

  • Kattava kuvapankki yrityksen tarpeisiin. Sisältää imago-, fiilistely-, tuote-, ja brändikuvia kattavasti yrityksestä ja yrityksen toimialasta. Mahdollisuus myös eri vuodenaikojen mukaiseen kuvien lisäykseen pankkiinne, joka tuo ajankohtaisuutta kuvien käyttöön. Talvella talvisia, kesällä aurinkoista ja vehreää ilmettä.

       

       Tuotekuvaus

  • Tasokas tuotekuvaus yrityksenne nettisivuille, SoMeen tai vaikka painomateriaaliksi. Sopii esimerkiksi käsityö- ja pienyrittäjille, jotka valmistavat tuotteensa itse (korut, ompeleet, vaatteet, taide-esineet...)

       3D -kuvaus

  • Markkinoiden yhdellä laadukkaimmista 3D -kameroista toteutettava kuvaus. Sopii erityisesti majoituspalveluihin, ravintoloihin, myyntikohteisiin (kiinteistöt, asunnot,kesämökit, asuntovaunut- ja autot) tai vaikkapa tehdassalin/prosessikoneiden, kauppakeskusten, myymälöiden yms esittelyyn. Lopputuloksena saatava 3D -virtuaaliesittely toimii puhelimilla, tableteilla, tietokoneilla sekä myös VR-laseilla. Virtuaaliesittely on helppo linkittää nettisivuille, sosiaalisen median kanaviinne yms. Kysy 3D-kuvauksesta lisää, kerron mielelläni sen monista hyödyntämistavoista.

IMG_8060.JPG.jpg
IMG_7732.JPG.jpg
IMG_7699.JPG.jpg
IMG_7551.JPG.jpg
IMG_8912.JPG.jpg

Kuvapakettien hinta määräytyy yksilöllisesti kuvauksen laajuuden, keston ja käyttötakoituksen mukaan. Pyydä edullinen tarjous!

Kuvaukseen on käytettävissä laaja kattaus valo- ja videokuvauslaitteistoa. Muun muassa 360-asteen kameroita, 3D -kamera, ilmakuvauskoptereita, järjestelmäkameroita sekä mukana kannettava studio henkilökuvauksiin studiosalamoineen.Äänen taltiointiin käytössä on useampi Rode -mikrofoni ja tascam tallennin.